Letní tábor pro maminky s dětmi

13.01.2012 12:54

Pro případné zájemkyně o pobyt maminek s dětmi  Pod Tesákem:

 

Milé maminky,

rok se s rokem sešel a my už jsme zahájili přípravu na letošní pobyt maminek s dětmi Pod Tesákem.

 

Máme odhodlání, máme plno nápadů- ale jedno, v tomto případě důležité, nám chybí- finance.

Pobyt v té formě jak ho už roky znáte- dopolední program pro maminky, hlídání dětí, tvoření, odpolední táborová hra- je i přes všechnu dobrovolnickou práci dost finančně náročný a pokud by si ho účastnice měly hradit v plné výši, byl by zřejmě pro některé nedostupný..

V minulých letech byl pobyt více méně z části dotován, tato možnost se nám letos bohužel již nenabízí. Stát musí financovat „důležitější věci“….

 

Moc stojíme o to, aby pobyty letos opět proběhly v osvědčené podobě a tak hledáme způsoby, jak toho docílit. Věříme , že i Vy jako příznivkyně naší akce se zapojíte do boje o uspořádání pobytu.

Jako první se nabízí možnost hradit tu finančně nejnáročnější část- náklady na organizaci a hlídání, také ze sponzorských darů.

 

Proto se na Vás nyní obracím s velkým úkolem a prosbou- v příloze je vypracovaný prospekt s představením aktivity a s žádostí o sponzorskou podporu. Prosím, nabídněte ji ve Vašem okolí, Vašim známým- tam kde můžete i Vy představit to, že jde o dobrou a užitečnou věc, udělejte, prosím,  co je ve Vašich silách, abychom se v létě zase mohly sejít Pod Tesákem.

 

Na základě toho v jaké míře se nám sponzoři nabídnou, se bude dále odvíjet budoucnost pobytu maminek s dětmi Pod Tesákem. V ideálním případě by bylo žádoucí, abychom možnost sponzorské podpory znaly do konce ledna. Až poté můžeme konání pobytů vyhlásit.

 

Věřím , že společnými silami se nám podaří pobyt uspořádat.

Děkuji za pochopení a spolupráci.

Veškeré dotazy ráda zodpovím na níže uvedeném telefonu nebo na této e-mailové adrese.

 

Přeji krásné dny

 

A TESÁKU TŘIKRÁT ZDAR !!!

 

Šárka Kincová

koordinátorka

 

Centrum pro rodinu Zlín o. s.

tel. 732 376 193

www.cpr-zlin.cz